Huskyvalpene krangler om den samme leken, da bryter hundemoren inn og gjør det rette!

Valper er søte, men som unger flest så kan de kan være litt rampete til tider! Det er visse ting i live som må læres, det kan være vanskelig å forstå at ikke alt dreier seg om dem, og noe av det de må lære seg er å dele.

To av disse små huskyvalpene bestemmer seg for at de begge vil leke med det oransje kosedyret samtidig, det er da trøbbelet starter. De krangler om leketøyet en stund, men snart kommer mamma og griper inn. Hun bruker en av de eldste foreldretriksene i boken: Hvis dere ikke kan dele, så får ingen lov til å leke med den.

Jeg er sikker på at disse valpene snart vil lære seg dette med en så klok mor, men enn så lenge må mamma holde øye med valpene sine.

Se det søte klippet under her:

0 Shares