Musikken starter og paret begynner å danse Boogie Woogie, legg merke til fotarbeidet!

Det er nok ikke mange unge i dag som kjenner til Boogie Woogie som er en dans med utsprang i blues som ble populær sent på 1930-tallet og tidlig på 1940-tallet, og men kan vel trygt si at det var en kul dans, og at det er synd at den ikke er så vanlig lenger.

Pianisten Silvan Zingg er en anerkjent Boogie Woogie komponist fra Sveits. Her spiller han sin egen sang «Dancin ‘The Boogie»,  og de to dansere, William Mauvais og Maeva Truntzer, viser oss en danseoppvisning av en annen verden.

Millioner av seere verden over har beundret  disse to dansernes talent, og vi forstår hvorfor. Deres teknikk og fotarbeid er rett og slett fantastisk!

Se det fenomenale og energiske danseparet i videoen under her:

0 Shares