Han spør om hunden får være med på hotellrommet, og hotellsjefens svar er helt fantastisk!

Alle som har hund vet at det kan være vanskelig å få lov til å ta med seg hunden sin om man skal på restaurant, eller på hotell. Mange tror nemlig at dyr ikke kan oppføre seg, og at de kan komme til å stelle istand bråk, noe som selvfølgelig ikke stemmer.

Derfor ringte en mann et lite hotell han tenkte å bo på i ferien sin og spurte:

«Jeg vil veldig gjerne ha hunden min, slik at han kan bo sammen med meg under hotelloppholdet. Han er veloppdragen, oppfører seg eksemplarisk, og han forstyrrer ingen. Tror du det er mulig at jeg kan ta ham med meg på rommet mens jeg bor på hotellet?»

Svaret han fikk fra hotellesjefen:

”Hei, jeg har drevet dette hotellet i mange år. Under alle disse årene har jeg aldri opplevd en hund som har stjelt håndduker, sengeklær, sølvtøy eller bilder fra veggene.

Jeg har aldri måttet kaste ut en hund midt på natten på grunn av fyllebråk. Og jeg har aldri opplevd en hund som har stukket fra regningen. Så svaret er ja, din hund er såklart velkommen til å bo på vårt hotell.

Og, om din hund kan gå god for deg, så er du også hjertelig velkommen til å bo her.” 😉

0 Shares