Kunstneren maler motivene på veggen opp ned, men se det kule resultatet!

En av de grunnleggende faktorene som kjennetegner en god kunstner er evnen til å finne nye og interessante måter å gjøre sine kreasjoner unike, og en som er god på dette er den litauiske kunstneren Ray Bartkus som bor i New York City.

Nylig fant han en måte å gjøre noe veldig kult på i en del av en veggmaleri han malte langs elven Šešupė. Når du sjekker ut bildene, vil du raskt forstå hvorfor det fantastiske arbeidet fikk så mye oppmerksomhet.

Reflektert av vannet dukker det opp en masse av interessante ting. Vi ser svaner som svømmer, delfiner som hopper, og folk som bedriver forskjellige aktiviteter i vannet. To menn padler sammen i kajakk, en mann som svømmer, og en annen person som bare beina syns. Det ser ut som de stuper med hodet først ut i vannet. Det er virkelig et artig konsept.

De små krusningene i vannet gir inntrykk av bevegelse. Bare ta et kjapt blikk, så kanskje det tar et par sekunder før du det går opp for deg at det egentlig bare er en illusjon.

Her ser vi resultatet av Ray Bartkus kunst – del gjerne hvis du også syns dette er kult! 

0 Shares