Denne svarte hingsten er en verdenskjendis – når kvinnen går bort til ham forstår du hvorfor!!

Den vakre Frieserhesten som heter Frederik the Great, har så mye stil og eleganse at den kan ta pusten fra hvem som helst.

Han er ikke bare fysisk vakker, hans personlighet er fantastisk også. Det er som om han vet at han er fantastisk,  og han liker å vise seg frem. Han er så vakker og elegant at det er en fryd å se på ham.

 

 

Frieseren er en eldgammel rase som stammer fra den primitive europeiske skogshesten. Den avles hovedsakelig i Friesland på nordkysten av Nederland. På 1500- og 1600-tallet ble andalusiere krysset med etterkommere av denne eldgamle rasen, og de er også kjent for sitt vakre utseende, noe som gjør dem veldig overbevisende til å se på – selv for folk som ikke interesserer seg for hester.

I klippet kan vi se Frederik the Great som løper og poserer for kameraet, og vi forstår virkelig hvorfor han er en av verdens mest kjente hingster!

Se den vakre hingsten Frederik the Great i klippet under her – og du vil garantert bli betatt av hans skjønnhet og eleganse:

0 Shares