Smilet til prematur babyen har rørt folk i senk, og gitt håp til andre gravide og nybakte foreldre!

Lille Freya ble født flere uker for tidlig 27. november 2014 som er Thanksgivingday. Både mamma og pappa Laurie og David Vinje var stolte av den lille jenta si, men de var nok litt bekymret, men etter bare fem dager gjorde lille Freya det som rørte foreldrene og senere hundretusenvis av andre – Hun smilte! 😊

 

 

Laurie var så stolt av den lille jenta si så hun lastet opp det søte bildet på Facebooksiden Birth without fear hvor hun skriver: «Vår første datter er fem dager gammel. 1.36 kg og hun er glad for å være i live! Dette bildet ser jeg ofte på ofte for å komme meg gjennom opp og nedturene den første tiden vi har sammen. Livet så dyrebart.» , og det tok ikke lang tid før bildet gikk viralt og mange andre foreldre delte bilder av sine premature babyer.

Freya har vokst seg sunn og frisk og har blitt 4 år gammel nå.

Ikke bare var det flott og se at så mange delte bilder av sine lykkelige og friske babyer, men hun ga også håp til andre gravide og  nybakte foreldre. ❤

Se klippet med Freya under her:

0 Shares