Hunden er skeptisk til esken utenfor døren, men sjekk reaksjonen i det hun forstår hva det er!

Hunden Sandy skjønte først ingenting da det plutselig sto en diger eske utenfor døren hvor hun bor.

Men hun var veldig nysgjerrig. Pakken så litt skummelt så hun holdt seg litt på avstand først. Men da plutselig en hånd stikker ut av pakken aner Sandy hva – eller rettere sagt hvem den kan inneholde.

Hun ble overlykkelig, for Sandy kjære eier hadde flyttet til utlandet og hadde derfor sett seg nødt til å omplassere hunden, og hadde gått flere måneder siden Sandy sist så den forrige eieren sin, og når hun skulle besøke Sandy, ville hun overraske hunden litt ekstra. Så hun gjemte seg i en stor eske utenfor huset.

Når Sandy skjønner hvem som gjemmer seg i esken, er hun fra seg av lykke. Det viser at hun ikke har glemt den forrige eieren sin.

Se det søte klippet her:

0 Shares