Den kreative pappaen lager de festligste bilder sammen med sine tre barn – dette må du se!

John Wilhelm lager de mest fantastiske bildene med familien sin, en blir helt satt ut av fantasien og humoren hans. John, som bor i Sveits med sin kone Judith, og deres tre døtre – Lou, Mila og Yuna – og det er dem han bruker som modeller i bildeprosjektene sine.
«Jeg elsker å bruke fantasien og Photoshop når jeg lager bilder,» sier John. «Det er mer en besettelse enn vanlig lidenskap. Jeg kaller meg selv en photoholic.»

Han jobber som IT-profesjonell til daglig, men fotografering har alltid vært viktig i Johns liv. Johns far var en erfaren hobbyfotograf og grunnla to lokale fotoforretninger, så han vokste jeg opp med kameraer, linser, fremkalling, og mørkerom »
Det var da John holdt sitt første digitalkamera i hendene, at han ble fotofrelst. Da bestemte han seg for å gå inn i «Photoshoppens» verden og der kunne han leke seg fritt. «Det er det beste jeg noen gang har gjort… nå er fotografering en fullstendig lidenskap!» sier han.

I tillegg til den fantastiske fantasien til Johns , så er det skuespillet hans barn gjør for bildene som gjør dem virkelig spesielle! Deres uttrykk er morsomt. Vent til du ser dem!

Hvis du vil se flere av Johns fantastiske fotografier, besøk hans Facebook-side og nettside.

Hvis du likte Johns bilder så del gjerne med vennene dine! )

0 Shares