Prins Harry og Meghan har et tett program, men tar seg likevel tid til å gi den lille gutten med Downs en klem!

Prins Harry og hans kjære kone Meghan, også kjent som hertug og hertuginne av Sussex, har nylig startet en kongelig tur. Paret har en tett agenda med planlagte stopp i Fiji, Tonga og New Zealand, men det er et møte med en liten gutt fra Australia som har vært sentrum for alles oppmerksomhet i det siste.

Luke Vincent var et av barna som ventet på å få se de kongelige. Den fem år gamle gutten, som har Downs syndrom, gledet seg veldig til å møte en del av den kongelige familien. Han er spesielt glad i prins Harry og hadde blomster i hånden til Meghan. Luke kan ikke snakke, men han vet definitivt hvordan han skal kommunisere.

Da prins Harry knelte ned for å si hei, ga den søte gutten ham en stor klem.

 

 

«Luke favorittperson var julenissen, som har skjegg … men nå er det prins Harry,» sa rektor til Daily Mail.

Prins Harry og Luke snakket sammen en en stund, og Harry spurte om han ville gi Meghan en klem også.

 

 

Like etter gikk den lille gutten straks tilbake til Harry han var veldig fascinert av prinsens skjegg.

Det kongelige paret tok seg tid for disse barna og elsket å tilbringe noen dyrebare øyeblikk med dem, selv om de lå etter skjema.

Luke var ikke den eneste fikk klem, 10 åringen Millie fikk også en varm omfavnelse.

«Mitt ønske ble oppfylt. Jeg sa gratulerer med babyen, og de takket meg. Jeg sa «Jeg elsker dere» og jeg fikk en klem. De sa ‘takk for at du kom for å møte oss, dere er herlige.’ »

To andre barn tok seg til og med en liten dans foran Meghan, og hun så absolutt ut som hun likte den energiske forestillingen.

Se det herlige møtet mellom barna og Harry og Meghan i videoen under her:

0 Shares