Halvnakne kelnere varter opp beboerne på «gamlehjemmet», reaksjonen til de eldre damene er helt herlig!

Du tenker kanskje å bo i et pleiehjem kan være kjedelig. De kommer sikkert til å ha fiskepudding til middag, og spille bingo på fredager, men hvor er spenningen? På et pleiehjem i Essex, England, kalt Milton Lodge, bestemte seg for at de ville sprite opp tilværelse litt.

Beboere på Milton Lodge i Colchester, Essex hadde flere ganger spurt personalet om de kunne få besøk av noen litt lettkledde kelnere.

Personalet syns egentlig ikke det det var noen god idé, men hvorfor skulle de si nei? Så deres ønske bli endelig innfridd og en gruppe lettkledde muskuløse karer som kom for å servere dem en tre-retters middag.

De 11 damene inviterte sine døtre og barnebarn til å se showet.

Claire Martin, som er aktivitetsleder i hjemmet, sa at hun visste at kvinnene kom til å få dette til å skje på en eller annen måte.

Hun forklarte:

«Når vi spør Joan hva hun vil ha en dag, sier hun alltid «en mann». Så vi ble ikke overrasket da dette var hennes ønske. Vi hadde en prat her og alle var enig at vi skulle la ønsket gå i oppfyllelse. Vi så på nettet og fant et selskap som heter ‘Hunks in Trunks’. Da de kom opp, måtte vi fortelle dem hva vi ønsket at de skulle gjøre. Damenes døtre og barnebarn kom. Vi ba dem om å flørte på en harmløs måte, alder spiller ingen rolle, så hvorfor ikke? »

Damene ble servert mat, fikk massasje, og fikk more seg med mennene.
Mennene poserte også villig på bilder med kvinnene og deres familiemedlemmer. Alle syntes å ha en festlig kveld, inkludert de mannlige bulterne.

En av beboerne, Gladys Smith, ble overrasket over gøy dette var. Hun sa:

«Vi var veldig spent, alle hadde pyntet seg og gledet seg veldig. Dette var noe nytt og spennende og guttene gjorde det bra. Det var en fin kveld. »

Selvfølgelig likte de ansatte å se sine beboere ha så mye moro.
De moret seg og lo som om de var unge jenter. Noen av dem var sjokkert i begynnelsen, men det løsnet etterhvert og alle syns det var gøy. Det var definitivt noe kvinnene trengte.

Alle ville ha massasje, kelnerne gikk rundt og spurte damene om de ønsket en massasje, og de sa ja. Etter at alt var ferdig, sa den eldste av beboerne Doll på 99 år til personalet at hun ønsket dem tilbake 100-årsdagen sin, så de kommer nok snart tilbake! 😉

Nå som Milton Lodge har startet denne nye trenden, kan andre omsorgsboliger følge etter.
Bare fordi en person blir eldre betyr det ikke at de fortsatt kan ha det moro. Kvinnene på Milton Lodge viste at du aldri er for gammel til å nyte en vakker naken mann. Når de varter deg opp og gir komplimenter, er det enda bedre.

Vi heier på mer moro på aldershjem og omsorgsboliger, og dette er jo en super måte å skape godt humør og god stemning på.

Kilde: dailymail.uk

0 Shares