Brudeparet står ved alteret og gjestene er på plass, men det er en liten ringbærer som stjeler showet!

Det er bryllup og alt er planlagt ned til den miste dealj, bruden har valgt  seg ut en kjole, paret har funnet et sted å feire, sendt ut invitasjoner til gjestene, funnet ut hvilken mat som skal serveres, blomstene, dekorasjonene, prosessen kan virke uendelig.

Da endelig alle var på plass i kirken, kunne seremonien endelig begynne.

 

 

Når brudeparet skal gi hverandre sine løfter, kommer en liten ringbærer.
I videoen ser vi en bedårende guttunge som blir plassert i enden av midtgangen. Med sitt lyse hår og pyntet og fin, er den lille fyren et syn å se. Men med så mange øyne som ser på ham, klarer ikke den lille pjokken å konsentrere seg om oppgaven han har fått.

Selv om dette kanskje ikke gikk så bra, så klarer han i alle fall å sjarmere alle. ❤️😄

https://www.youtube.com/watch?v=xzs_67FhmKU

0 Shares