Labradoren stakk avgårde hjemmefra – grunnen er så rørende!

Vi har alle noen venner som er ekstra spesielle for oss. Våre venner forstår oss ofte bedre enn noen andre. De gir oss en skulder til å lene seg på når ting blir tøffe, og hjelper og trøster oss når noe er vanskelig.

Labradoren Messy og hans kompis huskyen Audi har et slikt spesielt bånd.

De tar vare på hverandre, selv om de ikke får se, eller leke med hverandre så ofte, som gode venner gjør.

Messy er en snill gul Labrador som bor i Thailand med matmor Oranit Kittragul.

På den andre siden av gaten bor Audi som er en husky.

Audi er ofte alene, og når han er det, blir han ofte litt engstelig. Heldigvis er hans venn Messy der for å trøste ham, og sørge for at han ikke føler seg så ensom.

«Når han føler seg ensom og gråter, ber jeg alltid hunden min om å se etter ham og «snakke» med ham,» sa Oranit til The Dodo. «Hunden min ser om han er lei seg over gjerdet, og noen ganger bjeffer han til Audi. Jeg vet ikke hva han sier, men han slutter å gråte».

Audi ville virkelig vise sin takknemlighet og komme til sin venn og nabo. Han fikk til slutt en sjanse en dag da Audis eiere glemte å låse porten før de dro til jobb. Det var da Audi benyttet sjansen.

 

 

Han gikk rett bort til Messy hoppet opp på gjerdet for å gi bestevennen en klem. Da Oranit så ut i hagen, så hun at Audi sto opp mot gjerdet og omfavnet Messy.

https://www.youtube.com/watch?v=OGerMOHCO2s

0 Shares