Gutten som knapt hadde sagt et ord holder tale for hele klassen – takket være en lærer som aldri ga opp!

Musharraf fikk tidlig klengenavnet Mushy på skolen, og han ble mobbet av de andre elevene på skolen, og i 7. klasse lå fraværet hans på over 40% fordi at han ikke orket å gå på skolen.

Musharraf ble mobbet fordi han var annerledes, fordi han var innvandrere og i tillegg så stammet han. Læreren hans, Matthew Burton, prøvde å hjelpe ham med stamme-problemet. I begynnelsen gikk det ikke bra i det hele tatt, og gutten sa nesten ingen ting.

Så ble Burton inspirert av å se «The kings speech» og ville forsøke å bruke musikk for hjelpe Musharraf å bli kvitt stammingen. Det fungerte perfekt, og når Musharraf skulle ta eksamen, så bestemte han seg for å holde en tale for hele klassen, og han sjokkerte alle, de var jo vant Musharraf nesten ikke sa noen ting, men nå snakket han nesten uten å stamme.

Veldig imponerende og modig gjort av ham, hele skolen var rørt til tårer av det de nå var vitne til, dette hadde de virkelig ikke sett for seg.

Se klippet under og se Musharrafs fantastiske utvikling, takket være en lærer som ikke ga opp:

0 Shares