Fem-åringen Sophie står på scenen igjen, denne gangen med Sinatra-låta «New York, New York».

Den søte 5-åringen Sophie Fatu står på scenen i «America’s Got Talent», hun har en gammeldags stil til tross for sin unge alder! Det lille talentet med det krøllete håret er som «en gammel sjel i en liten kropp», og hun er historisk fordi hun er den yngste konkurrenten i «America’s Got Talent!»

Den lille jenta har spesialisert seg på å synge sanger av Frank Sinatra, og denne gangen er det «New York, New York», hun synger for dommere og publikum.

Hun fortsetter også å flørte med dommerne, spesielt Simon, som peker på henne og sier at hun er fantastisk!

Sophies fremføring av klassikeren er ‘spot-on’ og Cowell er ikke den eneste som roste henne, dommer Mel B er imponert over modenheten i Sophies stemme, og sa: «Når du holder fast på de lange tonene, har du en veldig kraftig vibrato, noe som er så skjelden, og jeg sier det ikke fordi du bare er fem år.»

Hør selv, hun er bare helt unik:

https://www.youtube.com/watch?v=qmP8CAIiWFw

0 Shares