Kvinnen ga den fattige gutten et glass melk – det som skjer etterpå er så rørende!

En fattig gutt gikk fra dør til dør for å selge sine gjenstander. Pengene skulle han bruke for å studere neste år. Etter hvert ble han veldig sulten, men han hadde kun noen kronestykker. Han bestemte seg for å spørre neste hus om de hadde noe mat og avse.

Da en ung dame åpnet døren, turte han bare å spørre om et glass med vann. Hun så på han og forstod raskt at gutten ikke hadde det så bra. Hun hentet et stort glass med melk. Han drakk opp melken og spurte om hvor mye hun skulle ha. Da svarte den unge damen: “Du skylder meg ingenting. Min mor har lært oss at vi aldri skal ta betalt for å være snille”. Gutten takket helhjertet for melken. Han ville aldri glemme den snille og medmennskelige unge damen.

Årene gikk og en dag ble den unge damen svært syk. Den lokale legen kunne ikke behandle henne, så hun ble sendt til en storby hvor sjeldene sykdommer kunne behandles av spesialister. Dr. Howard ble kalt inn for å behandle kvinnen. Doktoren kjente umiddelbart igjen ansiktet til kvinnen som hadde vært så snill og gitt til han da han var fattig.

Doktoren gjorde sitt beste og etter en strevsom behandling klarte de sammen og bekjempe sykdommen. Etter behandlingen fikk kvinnen brev fra sykehuset. Dette var nok regningen hadde hun vært bekymret for siden hun ble dødssyk. Hun tenkte at hun sikkert måtte bruke resten av livet for å betale tilbake penger for behandlingen.

Da hun åpnet brevet leste hun nederst: “Regningen er oppgjort med et glass med melk”. ❤️

0 Shares