Schæfervalpen er født med spesielle behov, men lar ikke det hindre ham fra å nyte livet!

Schæfervalpen Scout ble reddet da han var bare 10 uker gammel. Han hadde problemer med å spise riktig fordi  han ble diagnostisert med medfødt Megaesophagus som er en lidelse som påvirker spiserøret, noe som gjør det vanskelig å fordøye mat. Han begynte endelig å legge litt på seg da familien hans startet med en spesiell fôringsrutine for ham.

 

 

Valper med denne tilstanden må sitte oppreist når de spiser slik at maten får kommet ned i spiserøret. Scout fikk en gåstol for babyer midlertidig før en spesiallaget justerbar stol var ferdig . Men han lærte raskt hva han skulle gjøre!

«Som du kan ser, assisierer han definitivt måltitidene sine med gå stolen,» sa eieren, Kevin Templeman. «Han spiser fra et isbitbrett fordi han sluker maten for fort og det hjelper ham til å spise sakte. Etter hver fôring sitter han i stolen i ca 30 minutter for å la tyngdekraften få maten ned i magen. »

Se det søte valpen i  klippet under her:

 

0 Shares