Lasse Berghagens fine dikt til sin kjære ekskone Barbro rørte programlederen til tårer!

Da Lasse Berghagen var gjest hos TV4 Nyhetsmorgon i dag, kunne ikke engang programlederen Tilde de Paula Eby holde tårene tilbake.

Lasse Berghagen, som har vært gift med den populære artisten Lill-Babs og har datteren Malin med henne. Men selv om det var skilt, hadde de et fint forhold til hverandre, det er tydelig da Berghagen besøkte Tilde og hennes kollega Jesper Börjesson.

«Jeg lå og tenkte på det i går kveld at hun skulle ha mottatt Nobels fredspris i å spre kjærligheten. For det gjorde hun virkelig, sier Lasse Berghagen i «Nyhetsmorgon», og legger til:
– Hun var en person som virkelig brydde seg. Og hun tok seg tid tid til det. Hun jobbet veldig ideelt og hun startet skoler i Afrika i sitt navn.

Deretter hylte Lasse Berghagen sin ex-kone Lill-Babs
Som gjest i direktesendingen leste Lasse et dikt han skrev om sin ekskone Barbro. Et dikt som fikk programlederen Tilde til å felle noen tårer.

”Du vandrar som oftast allena. På väg mellan vagga och grav. Din ränsel är fylld utav drömmar och längtan din vandringsstav. Stark i din tro på din framtid, du anar ett moln där du går. Din ungdom finns med som en skugga från smultron och barfotaår”.

”Visst möter du sorgen och saknad, det vore väl konstigt ändå om du skulle skonas från smärta. Om himmelen alltid var blå”.

”Du vandrar oftast allena med döden som färdkamrat. Men vad gagnar att gå här och grunna, grubbel kan göra dig blind. Sjung du din lovsång till livet och var glad åt allt gott som ges”. ❤️

Hele det rørende innslaget fra TV4 kan du se her:

 

 

0 Shares