Jeg ble vettskremt av dama som kjørte forbi meg på vei til jobb i dag – kvinnfolk bak rattet skulle vært forbudt!

«Da jeg kjørte til jobben i dag, så jeg tilfeldigvis til siden, og der kom det et kvinnfolk i en grønn Ford.
Hun kjørte med ansiktet langt inn i sladrespeilet og sminket seg. Et lite øyeblikk så jeg en annen vei, og da jeg snudde meg mot dama igjen, var hun til min store skrekk på god vei over i min kjørebane – fremdeles med ansiktet begravd i sladrespeilet og sminkeutstyret i full sving!

Jeg ble så skremt at jeg mistet barbermaskinen og slo ut smørbrødet, som jeg hadde i den andre hånden. I panikken for å få kontroll over bilen, som jeg styrte med knærne, datt mobilen ned fra halsgropen min og rett ned i kaffekoppen, som jeg hadde mellom bena.
Dette medførte en liten katastrofe med søling av varm kaffe over store Bill og de runde tvillingene. I smerteskriket som fulgte, mistet jeg sigaretten fra munnviken og brant et stort hull i skjorta. I tillegg mistet jeg den viktige telefonsamtalen!

Hvordan er det egentlig kvinnfolk kjører? Nå må noen ta ansvar, og få disse uansvarlige kjerringene vekk fra trafikken! 😉

0 Shares