Ingen forstår hvorfor han fortsetter å gi blomster til ekskona – her forteller han grunnen.

Alle par som gifter seg eller bestemmer seg seg for å få barn håper naturligvis på at kjærligheten skal vare, og at deres familie skal få et langt lykkelig liv sammen.
Av ulike grunner er det ikke alltid at blir sånn, og det er en naturlig del av livet.

I et innlegg av en mann som heter Billy Flynn på Facebook som har spredd seg som ild i tørt gress over hele verden forteller han hvordan han håndterte situasjonen etter skilsmissen, at hans barn ikke skal behøve å bli påvirket av bruddet.

Av ulike årsaker er det ikke mulig for alle par å finne en løsning, men jeg tror de fleste av oss kan lære noe fra denne mannen tanker og holdninger!

«Det er min eks-kones bursdag i dag, så jeg gikk tidlig ut for å kjøpe blomster og et kort, og en gave som barna kan gi til henne, og hjalp dem med å lage frokost til henne. Som vanlig, spør jeg meg selv hvorfor i helvete jeg fortsatt holder på å gjøre slike ting for henne hele tiden. og det irriterer meg, så nå skal jeg forklare hvorfor.

Jeg oppdrar to små gutter. Eksempelet jeg satt for dem med hvordan jeg behandler deres mor vil ha en stor innvirkning på hvordan de ser på og behandle kvinner og påvirker deres oppfatning av relasjoner. I mitt tilfelle blir det spesielt tydelig, fordi vi er skilt. Hvis du ikke er et forbilde for barna dine når det kommer til god oppførsel i forhold, så ta deg sammen.
Vær storsinnet og vær den måten et godt eksempel.

Barn gjør ikke som vi sier, de gjør som vi gjør.

Del gjerne dette for å inspirere flere til å vise kjærlighet og omsorg!

0 Shares