En «macho» fyr sitter sammen med guttungen på flyet – når sønnen sovner, tar mamma dette bildet!

Å fly med barn kan være en prøvelse, det kan gjøre vondt i ørene, og de kan bli redde og utålmodige. Foreldre er ofte redde for hvordan de andre passasjerene reagerer på barnets oppførsel hvis de ikke klarer å sitte stille, og det er mange som blir irritert. Når et barn kommer ombord, signaliserer mange passasjer at de ikke vil sitte ved siden av dem.

En kvinne ønsket å dele en historie fra flyturen som hun hadde med sin sønn. Moren forteller at hun var nervøs da hun så at hennes sønn skulle sitte ved siden av en ung, macho fyr. Men på denne turen, opplevde hun noe hyggelig. 🙂

Dette skriver hun:

«Vi fløy Westjet Flight # 1221 fra Fort Lauderdale til 21:30 (ankomst i Toronto etter midnatt i går) med barn som kun hadde flydd en gang før, for en uke siden.

I det øyeblikket jeg så deg (en stor, macho fyr, trolig i slutten av 20 årene), var jeg bekymret for at du ville bli opprørt, og ikke syns det var greit å sitte ved siden av et lite barn. Jeg tok helt feil, og jeg er så takknemlig for det.

Skiltet for setebeltet ble tent mange ganger i løpet av flyturen på grunn av turbulens, så i stedet for sitte og bli beroliget i min eller sin bestefars kne, betydde at han måtte sitte fastspent ved siden av deg.

Jeg vet ikke hva du heter, men takk så mye for at du tok opp teppet hans hver gang han mistet det, i halvsøvne. Takk for at du sørget for din leselampe ikke lyste på ham når han endelig sovnet. Takk for at du var hyggelig og snakket med ham, selv om du ikke trengte å gjøre det. Takk tilbød ham (og oss) godteri og tyggegummi til ørene. Takk for at du lot ham hvile sine slitne små ben og føtter på deg. Og takk for at du tilbød deg å ta ned all vår håndbagasje slik at han ikke skulle bli forstyrret.

Selv om min sønn er vanligvis høflig og rolig, var jeg nervøs og bekymret for hvordan denne turen ville gå. Folk kan være ubehagelig og utålmodig, spesielt overfor små, og slitne barn.

Takk for at du gjorde flyturen vår til en leksjon i medfølelse og empati. Den lille gutten vil vokse opp til å bli en mann en dag (forhåpentligvis til en som deg), og han vil få mye mer ut av dine handlinger enn du innser. Du blir nok en god far en gang.

Kjærlig hilsen
En bekymret mor «

Moren publisert teksten på Facebook og den spredde seg raskt. Mannen ble gjenkjent som Ali Hyseni, og etter at han hadde lest hva moren hadde skrevet, ble han tydeligvis veldig rørt. Ali fortalte at hans tålmodighet kom fra hans bestefar, som var alltid var snill og tålmodig med ham da han var liten.

Denne moren lærte en verdifull ting: Aldri å dømme folk etter utseende. 🙂

0 Shares