Hun putter forsiktig fingeren i drinken. Hvis neglelakken skifter farge er det fare på ferde!

Dessverre er det det mye narkotika på utestedene. Et av de vanligste problemene er at det kan bli tilsatt drikkevarer. Den vanligste årsaken til at noen doper et annet menneske er et ønske om å utnytte den personen seksuelt, eller og rane sine ofre.

Men nå er det en løsning. Etter noen studenter ved North Carolina State University i USA så hvor stort dette dette problemet er, tok de saken i egne hender.

Som en del av universitetsutdanningen slo hodene sine sammen og skapte en spesiell neglelakk som kan oppdage om det er narkotika i drinken.

Hvordan virker det?

Putte fingeren i drinken, røre litt og deretter kikker diskret på fingeren. Hvis drikken inneholder et stoff vil neglelakk å endre farge!

 

 

Projektet kalles for Undercover Colors og de har laget sine egen Facebookside

Produktet er fortsatt under utvikling, og så langt, kan det bare oppdage visse typer narkotika.

De ser også på måter å lage en gjennomsiktig lakk, slik at mennesker som vanligvis ikke bruker neglelakk så ofte, også kan beskytte seg ved hjelp av denne smarte oppfinnelsen.

 

Oppfinnerne mener at det vil være det beste produktet på dette markedet. Hovedfordelen med neglelakk er raskt og knirkefri test som viser resultater umiddelbart. På denne måten kan  de potensielle offer kontakte sikkerhetspersonell eller politiet så raskt som mulig.

Vi synes det er et veldig godt initiativ, og vi håper at dette vil lanseres på markedet så raskt som mulig.

Del hvis du er enig!

0 Shares