6 år gamle Audrey sjarmerte alle da hun sang og danset på nettet, nå har hun blitt en superstjerne. Så utrolig skjønn og talentfull!

Lille søte Audrey Nethery sang og danset på internett og nå har hun blitt en stor stjerne. Det startet med  den morsomme videoem der hun gjorde en Zumba dans. Folk elsket å se henne, men ingen hadde ventet at den skulle ta av og gå så viralt som den gjorde.

Nå er hun 6 år og gjør mye mer enn bare å synge, og hun er ikke bare kjent, hun er en superstjerne som får synge sammen med store stjerner her ser vi henne med Steven Battey and Kayla C!

Audrey er diagnisert med Diamond-Blackfans anemi (DBA) som er en medfødt og sjelden blodsykdom som gir anemi. Denne diagnosen blir ofte oppdaget tidlig i barndommen i form av trøtthet og andre symtomer som er typiske for anemi. Det anslås at rundt 30 personer i Norge har denne diagnosen.

Se den supersøte jenta i fri utfoldelse og la deg sjarmere her i videoen under her:

0 Shares