19-åringen ser at kunden tar den blinde mannens penger. Det han gjør er beundringsverdig!

19-åringen Joey Pursak fra Minnesota i USA jobber i en iskrembar . En dag kom en mann inn i butikken. Han hadde en hvit stokk, så Joey skjønte at han var blind.

Da han bestilte og betalte, mistet han en $ 20 seddel på gulvet. Han la ikke merke til det selv, men gikk rolig og satte meg ned for å nyte iskremen sin.

Kvinnen som sto bak ham i køen så seg rundt før hun bøyde seg for å plukke opp seddelen, men i stedet for å gi det til mannen, hun beholdt hun den selv.

Joey som så hele hendelsen, ba kvinnen om å gi tilbake pengene til den blinde mannen, men hun nektet, og hevdet at det var hun som hadde mistet den og at  pengene tilhørte henne.

Isgutt 2

Men tenåringen ga seg ikke så lett.

«Hvis du ikke gir tilbake pengene til mannen, må jeg be deg om å forlate restauranten. Jeg ønsker ikke å servere noen som viser så lite respekt som du gjør nå. »

Kvinnen lagde en stor scene med mange kraftuttrykk og nedsettende kommentarer før hun stormet ut av restauranten med den blinde mannens penger i hånden.

 

Joey 2

 

 

Joey som virkelig hadde et hjerte av gull, forsøkte å stå opp til mannen, men stoppet ikke der.

Han gikk bort til ham og tok ut en $ 20 regning fra sin egen lommebok, som han ga til ham.


«Jeg ønsker å gi tilbake de pengene du mistet i kassa», sier 19-åringen til den forvirrede mannen og fortsatte : «Det er dessverre ikke samme seddelen, for kvinnen bak deg tok den du mistet. Men den har samme verdi.»

Den blinde mannen ble overrasket og rørt av en så fin gest fra den godhjertede iskremgutten, og takket så mye. Men takknemligheten stoppet ikke der:

Noen dager senere, fikk Nancy Pettit, Joey arbeidsgiver en e-post. Det var fra en gjest som var vitne til hele scenariet og ønsket å hylle Joey. Firmaet postet det på Facebook og Nancy sier:


«Det er så hyggelig å se at han gjorde dette, og at folk takker ham. Jeg er veldig glad for å ha en så fantastisk snill mann blant mine medarbeidere! » 🙂

0 Shares