Den gamle mannen besøker elefanten sin etter 15 år. Se det rørende øyeblikket når han roper på henne!

Elefanter er noen av de av de mest intelligente dyrene i verden. Jeg er sikker på at du har hørt uttrykket: «en elefant glemmer aldri .» Hvis du har vært i tvil om at det stemmer, vil denne videoen vise at det er sant!

I 1955 fikk sirkusartist Charlie Frank og hans kone Madeline en vakker elefant. Den vakre asiatiske elefanten var bare fem år gammel da. De kalte henne Nita, og hun var som et barn for dem. Charlie begynte å trene henne, for så og ta henne med på arrangementer hun var med i parader og TV-show og selvfølgelig sirkuset. I motsetning til mange andre sirkusdyr som lever i elendighet, ble Nita alltid elsket og ble også behandlet deretter.

Charlie og Nita reiste over hele verden, men etter hvert innså Charlie at det var på tide å legge sirkuslivet bak seg. Han bestemte seg for å gi Nita et bedre hjem og hun ble plassert i Wild Animal Park i San Diego hvor Charlie visste at de ville ta godt vare på henne der da hun ikke kunne gå tilbake til naturen.

I klippet under besøker Charlie Nita i parken etter 15 lange år. Han var 80 år på det tidspunktet, og visste at han ikke hadde så lenge igjen å leve, så han ville ikke forlate denne jorden uten å ha sagt farvel til sin kjære Nita. Kort tid etter at dette rørende møtet ble filmet gikk Charlie bort. Nita levde resten av sitt liv i dyreparken, og hun gikk bort i 2009. Da var hun var 60 år gammel.

Se det rørende gjensynet mellom Charlie og Nita her:

https://www.youtube.com/watch?v=5vWT-5DGb8A

 

0 Shares