Koret begynner med å gni hendene sammen, men hør den unike og vakre tolkningen av klassikeren.

Folk slutter aldri å overraske meg med sine flotte stemmer. Vi har hørt gode grupper som Pentatonix og HomeFree som både lager vakker musikk kun med sine stemmer, men det «Angel City Chorale» gjør med denne sangen er like imponerende.

Angel City Chorale et kor i Los Angeles, California. I videoen nedenfor, fremfører de Totos klassiker «Afrika», og de begynner med å gni hendene sammen, og viser oss en opptreden som er litt utenom det vanlige.

De bruker kroppene sin til å gjøre en unik intro til sangen, du aldri nok har hørt «Africa» fremført på denne måten før!

Vi vil anbefale deg å skru opp volumet litt i begynnelsen av videoen for å høre introen, men etter hvert bygger det seg opp til at fyrverkeri av lyder. Helt nydelig!

Se det flotte koret fremføre sangen her:

0 Shares