En fremmed vil si den enslige moren noe – og legger igjen en lapp som rører henne til tårer.

24-Argia Samantha Welch fra Storbritannia er en enslig mor med en rampete liten gutt som heter Rylan. Hun, som alle de andre mødrene, prøver å oppdra sin sønn på den beste måten , men får skjelden ros for den flotte jobben gjør hver dag hun. I hvert fall til en fremmed legger igjen en mystisk lapp på toget …

I januar 2015 satte Samantha på toget ved siden av den da tre år gamle Rylan, og prøvde å holde ham i godt humør under hele turen.

Plutselig kom en mann i en lue og briller inn i vognen, og selv om toget var fult den dagen hun gjorde plass slik at mannen kunne sitte.

Underveis gjorde Samantha alt hun kunne for å holde Rylan i godt humør, hun spilte spill, snakket og holdt en rask leksjon i god oppførsel. Til slutt ble Rylan så lei av alle spillene at han sovnet i fanget hennes.

Når mannen med hatten skulle av på sin stasjon, prikket han henne på skulderen og sa: «Jeg tror dette har falt ut av vesken din.» Han ga henne en brettet papirlapp og forlot toget.

Det var da Samantha skjønte at mannen hadde løyet, den håndskrevne lappen var fra ham! Med lappen fulgte det også en 50-lapp, og da hun leste hva som sto på lappen, hun var så sjokkert at hun kjente tårene som presset på.

 

Lapp 2

«Ta en drink, jeg spanderer! Du er en rollemodell for din generasjon. Du er høflig og lærer den lille gutten din god oppførsel.

PS. Jeg har en datter på samme alder som deg. Jeg håper hun vil være en like god mor som deg når hun får barn.

Hilsen Mannen med briller og lue.

Ha en fin kveld.» 🙂

0 Shares