De finner skadet kattunge, og kampen mot klokken begynner. Når jeg ser slutten renner tårene.

To menn finner en kattunge i en park i Russland. Hun holdt på å dø, hun ikke røre seg og mjauet svak av smerte. De var redd å skade henne mer, så for å få båret henne, skjøv de forsiktig papp under katten. Da begynte kampen mot klokken, de visste ikke om kattungen ville overleve.

De oppsøkte det nærmeste dyresykehuset og dro dit så fort de kunne. I løpet av turen måtte de stoppe når kattens mjauing stoppet og ble den sluttet å bevege seg. De skyndte seg videre og når de endelig kom fram, ble hun undersøkt av veterinærer.

På slutten av filmen ser vi hvordan kattungen leker hjemme hos mannen som reddet henne, så fantastisk å se at det gikk bra etter den dramatiske hendelsen og at pus har fått et godt hjem.

Denne historien har heldigvis en lykkelig slutt takket være to menn som var på rett sted til rett tid!

https://www.youtube.com/watch?v=7ZI9IYh8YFE

0 Shares