Elefanten ser et hode som stikker opp i elva, og reagerer lynraskt. Dyr er så kloke!

Når elefanten Kham Lha ser sin venn Darrick i elva, reagerer hun umiddelbart. Hun tror han er i fare, og skynder seg ut i vannet for å hjelpe ham. Hendelsen fant sted i Elephant Nature Park, som er et fristed for elefanter som tidligere levde i fangenskap, og har blitt mishandlet eller utsatt for vold.

Parken ble grunnlagt på 1990-tallet, og har fåtten rekke priser for sitt arbeid med elefanter. Og det fine arbeidet filmen er under et bevis. Selv Kham Lha blitt mishandlet av folk før så har hun tatt Darrick til sitt hjerte. Hun kaster seg ut i elva for å redde ham før han blir feid bort i strømmen vann.

Dette beviser virkelig at hvis du behandler et dyr med kjærlighet, du får så mye kjærlighet tilbake. 🙂

0 Shares