Hunden var alltid ved hans side når han var syk. Når hunden også ble syk gjorde han dette. En rørende historie!

I fjorten år levde Ben Moon og hans hund Denali sammen. De reiste, surfet, gikk turer og de kjempet sammen, da de begge led av kreft. Se Ben sin fantastiske hyllest til sin venn. Kjærlighet på sitt vakreste.

Denali var en blanding mellom Siberian Husky og pitbull. Ben plukket ham opp på et hjelpesenter da han var valp. Båndene ble etablert raskt, noe som var spesielt merkbart når Ben led av kreft for 11 år siden og Denali nektet å forlate sykesengen. Senere ble rammet Denali av den samme sykdommen. De visste begge at tiden var tilmålt.

– Det er ingen enkel måte å si farvel til en venn, spesielt når vennen har hjulpet deg gjennom dine tungeste stunder, skriver Ben i klippet du kan se her.

Denali sovnet fredelig inn av kreft i 2014. Han var ble 14 år og 6 måneder gammel, og levde et meningsfylt og godt hundeliv. Denne kortfilmen er en rørende hyllest til Ben og en påminnelse om deres felles reise.

Se den rørende filmen her:

0 Shares