Pitbullen stormet mot naboens hus. Like etter var den hele gatas helt!

Det var mange som var redd hunden Blitz fordi de trodde hunden var aggressiv bare fordi han var en pitbull, men en dag forandret alt seg når Blitz var hele gatas helt og reddet en kvinne i nød.

Hundens eier Michigan, skulle til å legge seg når hun hørte noen rope «hjelp meg!» fra nabohuset i Grand Rapids i USA,  hun gikk og åpnet døren, og da stormet hunden ut og rett mot naboens hus.

Det viste seg at kvinnen i nabohuset hadde fått uønsket besøk av sin eks-mann, som var voldelig mot henne, han prøvde å dra henne inn i bilen når Blitz kom til unnsetning. Hunden løp mot mannen. Han bet ham ikke men han skremte mannen nok til at han slapp kvinnen som kunne løpe unna.

Michigan tok med hunden og løp hjem så hun fikk ringt politiet, som snart kom til åstedet og fikk arrestert mannen. Det endte bra takket være hunden Blitz, men det er ikke godt å si hvordan det hadde gått hvis ikke hunden hadde grepet inn.

https://www.youtube.com/watch?v=zB9CBniEa-Q

0 Shares