Hunden Bruno er en ustoppelig vandrer. Han bor på landet, men alle i byen elsker Bruno. En fornøyelig historie.

I 12 år har Bruno ruslet alene til byen Longville hver eneste dag, og han tar alltid en runde rundt i byen og hilser på kjentfolk, han er blant annet innom bakeren, iskrembaren og bensinstasjonen, og så rusler han de 6,5 kilometerne hjem til sine eiere, Larry og Debbie LaVallee.

Alle syns det er merkelig at han ikke blir påkjørt der han vandrer blant bilene, men han har nok en «reddende engel», ler de.

Bruno har alltid vært en vandrer, det nytter ikke å stoppe ham. Det hele begynte med at en mann fant ham i oppkjørselen deres da han var en liten valp og trodde han var deres hund og ville levere ham til Larry. Larry seg bestemte han seg for å beholde hunden da han forsto at ingen eide ham.

Se den koselig filmen om hunden Bruno her:

https://www.youtube.com/watch?v=ZxSX3IeO7MA

0 Shares