Når far kommer hjem er sønnen hysterisk fordi han tror at mamma skal dø. Hvorfor? Haha!

Guttungen ser moren sin naken og spør, «Mor, hva er de greiene på brystet ditt?» Usikker på hva hun skal svare, sier hun til sønnen at han må spørre faren sin ved frokostbordet i morgen, i håp om at han skulle glemme det.

Men gutten glemte det ikke. Morgenen etter stilte han faren sin det samme spørsmålet. Faren hans, som alltid var kjapp på å svare, sa han, «Det er ballonger. Når moren din skal til Gud, kan vi blåse dem opp slik at hun flyr opp til himmelen.» Gutten syntes det var et greit svar, og stilte ikke flere spørsmål.

Noen uker senere kommer far tidlig hjem fra jobb, og guttungen kommer løpende ut av huset og roper hysterisk, «Far, far! Mor holder på å dø!»
«Hva er det du sier, gutten min. Hvorfor tror du det?»

«Onkel blåser opp mors ballonger, og hun roper «åh, Gud, nå kommer jeg»!»

0 Shares