De fem gepardungene mistet sin mor under fødselen, men hunden gir dem varme og kjærlighet!

De fem gepardungene mistet sin mor under fødselen, men hunden gir dem varme og kjærlighet!
De fem gepardungene mistet sin mor under fødselen, men hunden gir dem varme og kjærlighet!

Det skjer ofte i dyreriket at fødsler ikke gå så glatt som de skulle. Mange mødre og unger dør under fødselen både i naturen og i fangenskap. Dessverre , en gepard-mor på Cincinnati Zoo gikk bort kort tid etter at hun hadde tatt keisersnitt, og etterlot seg fem bedårende gepard unger foreldreløse og alene. Heldigvis for dem og dyrehagen kunne den Australian Shepherden Blakely ta over noen av morens oppgaver for ungene. Blakely gir ungene en varm kropp å kose med og klatre på. Dyrehagen forteller at Blakely vil fungere som en rollemodell for de gepardungene, og lære dem å leke og forholde seg til hverandre og andre dyr.»
Det er alltid hjertevarmende å se dyr av ulike arter som hjelper hverandre.

0 Shares