Fire år gamle Joanna har forklart pappa at hun ikke er en prinsesse, for hun vet nemlig hva en ordentlig prinsesse er!

https://youtube.com/watch?v=6qDt5ubYkTY
Når Joannas pappa kalte sin datter en prinsesse, det var en bra han hadde kamera, for da begynte hun raskt å forklare hvorfor hun ikke fortjente den tittelen. Fra ikke å ha riktig kjole, et pannebånd, eller til og med en glitrende armbånd – det var åpenbart for den lille jenta at hun var alt annet enn en prinsesse. Joanna anbefalte pappa å se noen videoer av prinsesser for å lære om hvordan de faktisk ser ut.
Deres YouTube video er så morsom – at den gikk viralt med over 2 millioner treff. På grunn av det inviterte Steve Harvey Joanna og hennes foreldre på Little Big Shots, og det blir et fornøyelig intervju og Steve har en stor overraskelse til den lille «prinsessen!»

0 Shares