Hundens opprinnelige eier er død, men når dette bildet ble tatt, satte det fantasien i sving hos folk.

Er det mer mellom himmel og jord enn vi aner?
Er det mer mellom himmel og jord enn vi aner?

Soldaten Justin tok til seg en valp under krigen i Irak og han elsket valpen sin. Justin døde dessverre i den krigen. Da foreldrene hans så blide av ham med valpen bestemte de seg for å hedre ham ved å oppsøke valpen som han adopterte under krigen.
De fikk hjelp av militæret til å finne valpen, og kalte ham Hero.
En overskyet dag var Hero ute i hagen og lekte, da ble det ble tatt et oppsiktsvekkende bilde, det ser ut som det kommer et lys fra himmelen, og foreldrene til Justin velger å tro at det er Justin som våker over valpen sin fra himmelen. Om det var et tilfeldig lysskjær som traff kameralinsen eller om virkelig er noe mellom himmel og jord er det som kjent ingen som vet. Men historien ble heftig diskutert på nettet!

https://youtube.com/watch?v=e7W6xiVcvmM

0 Shares