Noen ønsker går det rett og slett ikke an å oppfylle… Hehe!

En kvinne gikk ute i skogen når hun plutselig snublet i en oljelampe.
Når hun gnir på lampen kommer det fram en ånd.
– Får jeg tre ønsker nå? spør hun.
– Nei, svarer ånden. Dessverre, på grunn av devaluering, global konkurranse og alt annet dritt som skjer lar det seg ikke lenger gjøres. Man får bare ett ønske nå for tiden.
Kvinnen tenker seg om en stund før hun til slutt sier sitt ønske om fred i Midt-Østen og holder fram ett kart over det krigsskadde området til ånden.
– Jeg vil at de her landene skal slutte å slåss, sier kvinnen og peker på kartet sitt.
Ånden titter på kartet før han bryter ut – Men jøsses, kvinne! De der landene har jo slåss i tusenvis av år. Det tror jeg ikke man kan gjøre noe med. Jeg er flink, men ikke SÅ flink! Du får finne et annet ønske, jeg beklager.
Kvinnen tenker en stund, og sier – Vel, jeg har aldri lykkes med å treffe rett mann. En mann som er hensynsfull, omtenksom og elskende, flink til å lage mat, utfører halvparten av husarbeidet og forblir trofast, kort sagt den perfekte sjelevenn.
Ånden blir stille en stund før han sukker:
– La meg få se på det jævla kartet igjen!

0 Shares