Når helgen uansett er ødelagt.. Haha!

En ung gutt fra ei bygd nordpå flyttet til Oslo og gikk til et stort kjøpesenter for å søke jobb. Sjefen for kjøpesenteret spurte: «Har du noe selgererfaring?» Gutten svaret: «Njaaaa, jooo, æ har nu jobba som sælgar i heimbygda då.»
Ettersom sjefen syntes gutten virket trivelig og frampå, bestemte han seg for å ansette ham. «Du kan begynne i morgen tidlig» sa han til gutten. «Jeg kommer ned etter vi har stengt i morgen kveld og ser hvordan du har hatt det på din første dag på jobb.»
Gutten hadde en tung dag, men til slutt var han ferdig. Etter stengetid kom så sjefen ned som han hadde lovet dagen før. «Hvor mange salg gjorde du i dag?» spurte sjefen. Gutten svarte: «Ett.» Da ble sjefen litt forundret og sa «Bare ett!? Våre selgere bruker normalt å gjøre mellom 20 og 30 salg på en dag. Hvor mye penger var det snakk om?» Gutten svarte:
«Enmiljonnhuinneråellvetusnetthuinneråtrættiåttekrona»
Sjefen ble svært overrasket og sa: «1 911 138 kr!!! Hva solgte du til ham?» Gutten svarte: «Først sællte æ han en liten feskekrok. Så sællte æ han en mellomstor feskekrok. Ætte d sællte æ en stor feskekrok. Så va d et feskesnøre. Då æ sporte kor han skuille feske, svarte han at han skuille fære neåt kyst’n. Då sa æ at han kuinne trænge en båt, så vi gjekk ne t båtavdelinga. Der sællte æ han den store Baylinern med doble motora. Ætte d viste d sæ at den lille Honda Civic’en ikkje klarte å dra den store båten, så æ tok han me mæ t bilavdelinga å sællte han en firhjulstrækkar.
Sjefen, som nå var i sjokktilstand sa… «Så du mener altså at en mann kom inn for å kjøpe en fiskekrok og du klarte å selge ham en båt og en bil????» Da svarte gutten glatt: «Nei, nei! Han kom inn og skuille kjøpe tamponga t kjærringa si, å då svarte æ at han like så gått kuinne fære å feske, ættersom hælga uansett va ødelagt!» 😉

0 Shares