Et av eslene på gården er død – se den rørende avskjeden vennene tar med ham!

Da et esel som heter Bram døde tok de andre esler som bodde sammen med ham en følelsesladet avskjed.

Bram var et gammelt esel som hadde dårlig helse da han ble reddet av Donkey Farm Foundation i Nederland. Men under sin tid på gården var han omgitt av folk og andre esler som elsket ham høyt.

 

 

Han ble bestevenn med flokkenes leder, det mørkebrune eselet du vil se i videoen nedenfor. Når eslene går inn på gården for å ta sitt siste farvel, ser de Brams døde kropp, og det er helt tydelig at alle sammen uttrykker sin sorg. Lederen er spesielt oppskjørtet og napper Bram i magen for å få ham til å våkne opp. Redningsgruppen skriver at lederen ikke ville akseptere at hans venn er død.

Så her ser vi nok en gang at dyr har følelser for hverandre, og at de viser det.

Se den rørende videoen under her:

Gorillaen Koko som kunne tegnspråk og elsket kattunger er død – hvil i fred Koko!

Koko, gorillaen ble elsket av en hel verden sovnet stille inn på tirsdag 19.Juni 2018 hun ble født i San Francisco Zoo i 1971 og ble kjent for sin evne til å kommunisere med tegnspråk, melder Gorilla Foundation. Hun ble 46 år gammel.

«Gorilla Foundation syns det er veldig trist å kunngjøre bortgangen til kjære Koko», sier forskningssenteret, når de informerer verden om Koks død.

Koko hadde den unike evnen til å kommunisere med mennesker ved hjelp av tegnspråk. Hun møtte mange mennesker, og hennes samspill med de hun møtte beveget dem dypt. Hun var på mange måter en ambassadør for gorillaer, som viste hvor intelligent og kjærlige dyrene er, og hvor mye de har til felles med mennesker.

Robin Williams hadde en gang en hyggelig prat med henne.

 


Bildekilde Youtube

 

Den vestlige lavlandsgorillaen Koko var også kjent for sin kjærlighet til kattunger.

 

 

Hun vil alltid bli husket. «Hennes innflytelse har vært dyp og hva hun har lært oss om gorillas emosjonelle kapasitet og deres kognitive evner, vil fortsette å forme verden,» sier Gorilla-stiftelsen.

Hvil i fred, og takk for alt kjære Koko! ❤