Fruen forteller mannen sin at hun har kjøpt en statue, men det som skjer etterpå er ubetalelig!

Kvinnen lå i sengen med elskeren sin, da hun plutselig hørte ektemannen komme inn inngangsdøra nede. » Fort» hvisket hun «. Still deg i hjørnet» Hun fant fort fram baby olje, som hun smurte inn elskeren med, og så tømte hun talkum pudder over hele ham. «Stå stille, og IKKE rør deg før jeg sier fra» sa hun. » Bare lat som om du er en statue» » Hva er dette, kjære?» Lurte ektemannen på når han kom inn på soverommet.

» Åh, det der, det er bare en statue» svarte kona. » Naboene Pedersen, kjøpte en sånn en til soverommet sitt, og jeg likte den så godt, så jeg kjøpte en til oss også» Det ble ikke snakket mer om «statuen» , ikke engang når de gikk og la seg senere på kvelden.

Rundt kl 02.00 på natta, så står ektemannen opp av senga, og går ned til kjøkkenet . Snart kommer han tilbake med en dram. » Her» sa han til » statuen» :

«Ta deg en dram du, jeg sto som en idiot borte hos Pedersen i to dager, og ingen ga meg så mye som et glass vann en gang…»

0 Shares