Han spør hvorfor kona ikke hadde pakket ned pyjamasen hans, og alle kvinner kommer til å elske svaret hennes!

En mann forklarte sin kone at: «Kjære, jeg har blitt spurt av sjefen min om jeg og en del andre kollegaer vil være med på fisketur. Vi blir borte i en uke, og dette er en god anledning for meg til å be om forfremmelsen som jeg har lyst på. Så kan du være så snill å pakke nok klær for en uke framover og ta fram fiskeutstyret mitt? Vi drar rett fra kontoret og jeg henter sakene mine. Pakk også ned den nye pyjamasen min?»

Kona tenkte at dette var litt merkelig, men gjorde som mannen ba om. På slutten av uken kom han hjem, trett , men var ellers i fin form. Konen spurte hvordan det hadde gått? Han sa: «Jo, det ble mange laks, noe ørret og litt sverdfisk. Men hvorfor pakket du ikke ned den nye pyjamasen slik jeg ba deg om?»

Du kommer til å elske svaret… (Hvis du er kvinne.) Kona svarte: ”Det gjorde jeg. Den ligger i fiskevesken din..!» 😉

0 Shares