Han ville ikke gå glipp av en tur med gutta, og så sitt snitt da han fikk en gylden sjanse….Haha!

Fire kompiser hadde planlagt guttetur på fjellet. Men to dager før de skulle dra, hadde kona til Svein lagt ned reiseforbud. De andre dro som avtalt, men da de kommer fram, satt Svein der allerede med kaffekjelen munter og plystrende ved bålet.

“Jøss, hvor lenge har du vært her? Og hvordan klarte du å få lov å dra?” spurte den ene.

“Jeg har vært her siden i går kveld. Dere skjønner; i går kveld kom kona inn på stua, med en ny, gjennomsiktig nattkjole. Hun grep tak i hånden min, og leide meg inn på soverommet. Der var det levende lys, og massasjeoljer på nattbordet.

Kona gav meg to par håndjern og ba meg lenke henne til senga, og sa at jeg kunne gjøre hva jeg ville. Så… Her er jeg!! 😉 😉

0 Shares