Han ville ha et ærlig svar på om kona noen gang hadde bedratt ham, men svaret han fikk på det?… Haha!

Den aldrende mannen strakk hånda mot kona, tok hånda hennes og sa: «Grete, vi har vært gift i snart 50 år, og det er noe jeg bare må spørre deg om. Har du noen gang vært utro mot meg i disse 50 årene?»

«Kjære Gunnar» svarte hun, «jeg får vel være ærlig. Jeg har vært utro mot deg 3 ganger i løpet av de 50 åra. Men det har alltid vært en god grunn til det!» Gunnar var tydeligvis såret, og sa: «Det hadde jeg aldri trodd. Hva i all verden mener du med god grunn?» «Jo» svarte hun, «første gang var vi nygifte og holdt på å miste huset fordi vi ikke kunne betale lånet i banken.Kan du huske at jeg besøkte bankens finansrådgiver en kveld, og at vi dagen etter fikk en utsettelse på avdraget?»

Gunnar husket selvfølgelig det, og sa:» Okay – det er tilgivelig. Men hva skjedde andre gang?»
«Husker du da du var alvorlig syk og måtte ha den hjerteoperasjonen? Kan du huske at sykehusets store spesialist på området skulle på ferie og ikke kunne være til stede under operasjonen. Vel – jeg besøkte han en kveld, og han var til stede og overvåket deg under operasjonen og i de kritiske dagene etterpå.» «Det husker jeg selvsagt veldig godt» svarte Gunnar, «og det er enkelt å tilgi deg for å ville forlenge livet mitt.

Men hva så med tredje gang?»
«Det var for en del år siden, men husker du da du så gjerne ville bli formann i golfklubben, men mangla 73 stemmer…?»

0 Shares