Gutten skryter av den hete natten han skal ha med dama, men så treffer han kjærestens far…!

En ung gutt går inn på apoteket for å kjøpe gummi. Apotekeren sier at kondomene kommer i pakker på 3, 6 eller 12. «Vel», sier gutten, jeg har vært sammen med jenta en stund, og hun er helt rå! Jeg har på følelsen at det blir full score i kveld, og det er derfor jeg kjøper kondomer.

Først skal vi spise middag hos hennes foreldre, og så skal vi ut etterpå. Så fort jeg får tatt henne en gang, kommer hun til å bli helt vill, så det er best jeg tar en 12-pakning. Gutten betaler og går. Senere den kvelden setter de seg til bords for å spise. Han spør om han kan få be bordbønnen, og det er greit.

Han begynner å be, og det forsetter han med, i 5 minutter, 10 minutter, ett kvarter. Når han omsider er ferdig, bøyer jenta seg frem, og hvisker ham i øret, «Du har aldri fortalt meg at du er så religiøs».

Han bøyer seg over og svarer, «Du har aldri fortalt meg at faren din er apoteker»! 😉

0 Shares