Svigermor forsvarer alltid sin uansvarlige sønn, men en dag får kona nok…!

En kvinne var gift med en mann som ikke tok noe ansvar. Hun var pent nødt til å oppfostre barna selv, fordi mannen var ute med kompisene sine og gikk på barer hver kveld. Og når han var hjemme, så satt han bare fremfor TVen.

I svigermor var det ingen hjelp å få, for hun holdt med sønnen sin uansett, og mente at det var svigerdatteren sin jobb å stelle hjemme i huset. Etter å ha hatt en skikkelig slitsom dag, ringte hun sin svigermor. De hadde ikke akkurat det beste forholdet, men hun hadde ingen annen å ringe.

Hun spurte svigermor; «Om barnet gjort i bleien…. Hvem er det da som skal bytte bleien, mammaen eller pappaen?» ”Det er selvfølgelig mammaen sin jobb det», sa svigermor.

”Javel ja,” sa kvinnen… «Vel, hvor snart kan du være her da? For din sønn er skit full, og han har gjort i buksa!» 😉

0 Shares