Nordlendingen fant en lampe på sjøen, og ut kom en ånd som sa at han skulle få oppfylt ett ønske, men resultatet?

En nordlending var en tur på sjøen og blant søppel og skrot fant han en lampe. Denne tok han opp og gned på den. Ut kom en gretten ånd: «Nå er det tredje gangen denne uka jeg blir funnet av en kravstor sytpeis av en nordlending.

Vanligvis får folk 3 ønsker, du får bare ett, så tenk deg godt om! «Nordlendingen tenkte en stund, og sa: » Jeg vil til Amerika, men jeg er livredd fly og enda reddere på havet, så jeg vil at du bygger bru over til Amerika» » Typisk kravstor nordlending» sa ånden » Tenk på hvor dyrt det blir, alt dette prosjekteringsarbeidet, tenk på all betongen og alt armeringsstålet som går med. Finn for h… på noe annet!»

Nordlendingen gikk og tenkte seg godt om før han endelig sa; «Jeg har vært gift og skilt 4 ganger. Alle kjerringene har sagt at jeg ikke forstår meg på kvinnfolk, så lær meg å forstå kvinnfolk»
«Forstå kvinnfolk? Du må være mer konkret.»

Nordlendingen forklarte: » Først sier de at de aldri har noe. Når du for en gangs skyld spør dem hva de har lyst på, svarer de: INGENTING! Så sier de at de aldri får et kompliment. Når du for en gangs skyld forteller dem at de er fine, så svarer de: «JEG VET HVA DU ER UTE ETTER!» Dessuten lurer jeg på hva de egentlig vil fram til når de leker «GJETT – HVA- JEG- ER- SUR – FOR- I- DAG – LEKEN?»

Ånden ble sittende meget tankefull en lang stund, før den spurte: » Du, den brua, skulle den ha to eller fire kjørefelt? 😉

0 Shares