Han bestilte alltid tre øl i baren, men en dag bestiller han bare to. Så forklarer han grunnen…

En mann gikk inn i en bar og bestilte tre øl. Bartenderen fylte opp tre glass, og mannen drakk opp det ene, så det andre, så det tredje. Da han bestilte tre til, sa bartenderen: «Ølen er best kald, så jeg foreslår at du tar en av gangen, så skal jeg hente en ny når du nærmer deg bunnen.» Mannen svarte: «Du skjønner, jeg har to brødre, en i Australia og en i Irland. Vi har lovet hverandre at hver lørdag skal vi drikke sammen, så akkurat nå har brødrene mine også drukket tre øl.»

Bartenderen syntes det var en vakker tradisjon, og hver lørdag fortsatte han å sette fram tre øl til sin gjest. Men så, en lørdag, kom mannen inn og bestilte bare to øl. Han drakk dem og bestilte to til. Bartenderen sa med sorg I stemmen: «Siden jeg kjenner tradisjonen, må jeg kondolere med tapet av en bror.» «Slapp av», svarte mannen.

«Brødrene mine har det helt fint, …men jeg har sluttet å drikke.» 😉

0 Shares