Mannen våkner og oppdager at både han og bikkja har sløyfebånd på tissen – men reaksjonen? 😂

Et ektepar hadde en bikkje som snorket forferdelig, og i fortvilelse over at hun ikke greide å sove i bråket, gikk kona til veterinæren med bikkja.

Veterinæren ber henne binde en sløyfe rundt testiklene til bikkja. Da vil den slutte å snorke. – Ja, særlig…, tenker dama!! Senere på kvelden hadde hun gått til sengs, og bikkja starter å snorke som vanlig. Hun kaster seg fra side til side og får ikke sove. Vel…, jeg har ingenting å tape tenker hun. Henter et rødt sløyfebånd i syskrinet, knyter dette møysommelig rundt testiklene til bikkja. Det utrolige skjer, bikkja slutter å snorke.

Senere samme kvelden kommer mannen hjem etter en noe fuktig tur på byen. Han hopper til sengs og det tar ikke lange tiden før også han er i gang med å snorke. Kona tenker sitt, og henter et blått sløyfebånd i syskrinet. Knyter dette fast i mannens testikler, og sannelig blir det ikke stille.

Litt senere på natten må mannen ut på badet for å tisse. Mens han gjør sine ting titter han ned, og får se den blå sløyfa på tissefanten. Ikke så lite forundret går han tilbake til soverommet hvor han ser at bikkja har på seg en rød sløyfe på testiklene. Han rister på hodet, titter på bikkja og utbryter:

«Ikke veit jeg hvor vi har vært eller hva vi har gjort, men vi har i alle fall fått 1. og 2. plass! 😄

662 Shares