Kona kommer inn på kjøkkenet og finner mannen sin med «stellet» sitt i eggerøra – men reaksjonen hennes?…Herlig!

Ektemannen stod opp tidlig en morgen for og overraske kona, med kaffe, brød og eggerøre, som han ikke hadde gjort siden hvetebrødsdagene for mange år siden. Splitter naken, satte han i gang. Satte på kaffevannet og knekte egg i en bolle. Møysommelig gikk det, heisann….der kokte vannet i kjelen, mannen strakte seg til hylla over komfyren for å ta ned kaffeboksen. Au, der sprutet glohett vann og damp på hans edle deler.

Han satte i ett hyl! Et gammelt kjerringråd rant gjennom hodet hans: Rått egg. Han heiv bollen foran seg og dyppet hele stellet ned i. Kona hadde hørt hylet, og kom inn på kjøkkenet og så mannen sin stå der med sine edle deler i eggerøren.

Men kjære vene, da mann, utbrøt hun, vi har da visp! 😉

0 Shares