Han klarer ikke å holde fisen tilbake, og tror han har funnet løsningen, men det som skjer…😉

En ung mann blir invitert på middag til sine kommende svigerforeldre for første gang.
Han er fryktelig nervøs foran møtet, faktisk så nervøs at når han sitter ved middagsbordet så kjenner han at lufttrykket i magen bygger seg faretruende opp.

Snart er han så sprengt at han ikke tør reise seg av frykt for den store eksplosjonen, og han smyger ut en liten, nesten lydløs fis. -BALDER! roper moren i huset og stirrer på bikkja, som ligger rett bak stolen til den unge mannen.

Gudsjelov, bikkja fikk skylden, tenker han og slipper en litt kraftigere fis. -BALDER! roper moren, skarpere denne gangen. Unggutten er beroliget og slipper ut resten av luften i en skikkelig «brakfis».

-BALDER! skriker moren….  -Kom hit før han skiter på deg! 😉

0 Shares