Han drister seg bort til den vakre kvinnen, som svarer med å skrike til ham – men det får hun angre på!

Johan tok en øl på en restaurant, da han plutselig så en vakker kvinne som satt ved baren. Etter å ha samlet mot i over en time, gikk han han endelig bort til henne og spurte: -«Du vil kanskje komme over til mitt bord og snakke men meg?»

Hun svarte med å reise seg opp og rope av sine lungers fulle kraft: -«NEI!Jeg vil absolutt IKKE bli med deg på rommet ditt i kveld!» Alle gjester og servitører på den overfylte restauranten stirret i avsky på Johan, da han slukøret smøg seg tilbake til sitt eget bord, både fornærmet og overrasket.

Et par minutter senere kom kvinnen bort til ham og ba om unnskyldning. – «Jeg beklager hvis jeg gjorde deg flau», sa hun, – «Men det er slik at jeg studerer Psykologi, og nå er jeg med i en studie om hvordan ulike folk reagerer når de uten forvarsel blir plassert i pinlige situasjoner!»

– «Det er det VERSTE jeg har hørt!» ropte Johan så høyt at det ljomet i hele restauranten. -«TO TUSEN kroner for en time…?» 😉

1K Shares